Smeštajni kapaciteti

Šta da očekujete

Dom „Agape“ ima 4 etaže sa ukupnim smeštajnim kapacitetom za 52 korisnika. Sve etaže povezane su luksuznim hidrauličnim liftom za 10 osoba. Sobe i apartmani su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmani. Kupatila su prilagodjena pokretnim kao i nepokretnim osobama.

Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati između privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

Svaki sprat ima i dežurnu sobu sestre/negovateljice tako da su stanari doma pokriveni negom i zdravstvenim uslugama na maksimalnom nivou 24 sata. Takođe, svaki sprat poseduje i svoju mini kuhinju za brzo i komforno pripremanje mini obroka, pa se korisnici mogu osećati kao kod kuće.

Tu smo da Vam pomognemo da napravite

Pravi izbor

  • Uređen eksterijer

    Lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju

  • Komforne prostorije

    Velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom

  • Internet i televizija

    U našem domu možete da uživate u kablovskoj televiziji i WiFi konekciji

Želite da znate više?

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju 24 časa dnevno na email adresi info@domagape.com kao i broju telefona naše službe za informisanje 011/3961-848 radnim danima u radno vreme.

Eksterijer

Enterijer

Sadržaji

Apoteka